| | FrOm ThE EaRtH, wAtEr, AiR aNd FiRe HeRe CoMeS... ThE FlOoD! | |
|
+2Вероник Де Малоун Елиз Уинтър 6 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Елиз Уинтър Директор, Земя
Брой мнения : 192 Points : 275 Join date : 03.08.2010
| Заглавие: FrOm ThE EaRtH, wAtEr, AiR aNd FiRe HeRe CoMeS... ThE FlOoD! Нед Авг 08, 2010 10:58 pm | |
| First topic message reminder :
Ето ви темичката за флууд. (: | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Хатсуми Спирит Дете на Земята
Брой мнения : 20 Points : 22 Join date : 08.08.2010 Age : 28 Местожителство : On some cloud in the sky
| Заглавие: Re: FrOm ThE EaRtH, wAtEr, AiR aNd FiRe HeRe CoMeS... ThE FlOoD! Пет Сеп 17, 2010 3:02 am | |
| Хехе,ти изобщо няма да забележиш как пораства Алексчо... Ами всъщност тя си е чистокръвен ангел,но просто намерих сладка снимка с котешки ушички и така ми...ъм,хрумна xD....Че и брат-близнак-ангел имам,дето са го оставили преди време и ся тя тръгва да го търси и естествено е много необщителна хD | |
| | | Касандра Кингсли
Брой мнения : 22 Points : 26 Join date : 03.09.2010 Age : 28 Местожителство : In the middle of nowhere...
| Заглавие: Re: FrOm ThE EaRtH, wAtEr, AiR aNd FiRe HeRe CoMeS... ThE FlOoD! Съб Сеп 18, 2010 12:46 am | |
| Ееей! Най-накрая да намеря чавек, който също да казва "Капиш?". Евалата, Теди! А ти учеше във... френската? Или НПМГ? Абе, имам някакъв такъв спомен хД | |
| | | Хатсуми Спирит Дете на Земята
Брой мнения : 20 Points : 22 Join date : 08.08.2010 Age : 28 Местожителство : On some cloud in the sky
| Заглавие: Re: FrOm ThE EaRtH, wAtEr, AiR aNd FiRe HeRe CoMeS... ThE FlOoD! Съб Сеп 18, 2010 3:49 pm | |
| Йей,йей,йей,йей,йей,йей и ти искаш да идеш в Япония!Йей,като мене | |
| | | Касандра Кингсли
Брой мнения : 22 Points : 26 Join date : 03.09.2010 Age : 28 Местожителство : In the middle of nowhere...
| Заглавие: Re: FrOm ThE EaRtH, wAtEr, AiR aNd FiRe HeRe CoMeS... ThE FlOoD! Съб Сеп 18, 2010 11:42 pm | |
| Мдаам... там е супер яко, но мойта мечта си остава Англия хД | |
| | | Касандра Кингсли
| Заглавие: Re: FrOm ThE EaRtH, wAtEr, AiR aNd FiRe HeRe CoMeS... ThE FlOoD! Съб Сеп 25, 2010 1:01 am | |
| Е бе хорааа! Къде потънахте!? Чувствам се самотно | |
| | | Хатсуми Спирит Дете на Земята
| Заглавие: Re: FrOm ThE EaRtH, wAtEr, AiR aNd FiRe HeRe CoMeS... ThE FlOoD! Съб Сеп 25, 2010 2:37 pm | |
| Ще ти простя,че не ти е фаворит...ама други компромиси няма да има!xD Даа,наистина,къде се разбягаха всички?Нали зимата не идва.xD | |
| | | Арлена Вергано Дете на Земята
Брой мнения : 90 Points : 99 Join date : 11.08.2010 Age : 28 Местожителство : In the sweet chamomile, waiting for you...
| Заглавие: Re: FrOm ThE EaRtH, wAtEr, AiR aNd FiRe HeRe CoMeS... ThE FlOoD! Сря Сеп 29, 2010 10:58 pm | |
| Ето ме, бях на море. ;дд "Нека, нека бъде лято..." Ни мъ слушайте. Дам, Сара, в НПМГ уча, само че... кога съм казала "Капиш?" Или това беше за Мишето? Или просто съм забравила... Whatever. хД Ей, хора, да знаете просто как искам в Чехия... Обещавам си, че като порастна, ще събера там някакви пари, заминавам за Чехия, със самолет задължително, и оставам там да живея. А пък сега ще търся някъде курсове да уча чешки, и като заживея в Чехия, ще се омъжа за някой чех, по възможност да е един Томас, който беше в съседната стая в хотела в Ричоне, и който свири на цигулка към някаква чешка школа или не знам там какво е, "Яворничек", дето танцуват и си имат жив оркестър... ;дд Нищо не разбрахте, не? Но схванахте основната идея, не? хД Съжалявам, леко изкуках... Сега отивам във фейсбука, и скоро няма да се върна. ;дд | |
| | | Елиз Уинтър Директор, Земя
| Заглавие: Re: FrOm ThE EaRtH, wAtEr, AiR aNd FiRe HeRe CoMeS... ThE FlOoD! Нед Окт 10, 2010 4:14 am | |
| Здрасти на всички, които не са тук. ;D | |
| | | Касандра Кингсли
| Заглавие: Re: FrOm ThE EaRtH, wAtEr, AiR aNd FiRe HeRe CoMeS... ThE FlOoD! Чет Окт 14, 2010 1:16 am | |
| Здрасти и на теб, макар че вай съм тук! хД Много поздрави на всички, които учат, учили са или ще учат испански (ако има такива)! хД | |
| | | Елиз Уинтър Директор, Земя
| Заглавие: Re: FrOm ThE EaRtH, wAtEr, AiR aNd FiRe HeRe CoMeS... ThE FlOoD! Нед Дек 12, 2010 8:37 am | |
| Пфуу, много замряхме народе. ;D Само аз и Сара висиме тука като прилепи в камбанария. :D /в последно време много ме кефи тоя израз/ | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: FrOm ThE EaRtH, wAtEr, AiR aNd FiRe HeRe CoMeS... ThE FlOoD! | |
| |
| | | | FrOm ThE EaRtH, wAtEr, AiR aNd FiRe HeRe CoMeS... ThE FlOoD! | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |