The Element Academy

The Element Academy... BG RolePlay forum...
 
ИндексPortalРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 Касандра Лорелай Кингсли

Go down 
АвторСъобщение
Касандра Кингсли

avatar

Брой мнения : 22
Points : 26
Join date : 03.09.2010
Age : 22
Местожителство : In the middle of nowhere...

ПисанеЗаглавие: Касандра Лорелай Кингсли   Сря Сеп 08, 2010 11:50 pm

https://2img.net/h/i187.photobucket.com/albums/x100/RavenAngelWings/blonde.jpg
https://2img.net/h/i288.photobucket.com/albums/ll172/amagfx/amber_heard_1.jpg
http://prikachi.com/images/862/2445862N.jpg
https://2img.net/h/i800.photobucket.com/albums/yy284/gitagorgeous/USAToday_007.jpg
http://images2.fanpop.com/image/photos/9700000/Serena-Van-Der-Woodsen-masquerade-9785097-1600-1200.jpg
http://illiweb.com/fa/pbucket.gif
http://static.zvezdata.com/m/11925,n.jpg
http://i46.tinypic.com/x4mdjd.jpg
https://redcdn.net/ihimizer/img338/5905/shakijpg.jpg
http://prikachi.com/files/1076066F.jpg
https://redcdn.net/ihimizer/img97/6612/74272062.jpg
http://images2.fanpop.com/image/photos/8600000/el-evanna-lynch-8680399-403-403.jpg

1. Име
Касандра Лорелай Кингсли

2. Прякор
Каси, Лорелай, Лора, Касандра

3. Възраст
15

4. Място и дата на раждане
Лондон, 11 май 1995г.

5. Зодия
Телец

6. Външен вид
Касандра е наистина много красива, с една такава студена и вледеняваща красота, наследена от майка и. Баща и е по-топъл човек. Тя има много дълга сребристоруса коса която се спуска по стройния и гръб на леки въли. Очите и са големи, дълбоки и по-сини от морето, обрамчени с дълги русоляви мигли. Фигурата и е висока, слаба и стройна с изправена стойка и се движи плавно сякаш танцува. Чертите на лицето и са правилни и симетрични с изразени скули, прав нос леко извити руси вежди и плътни розови устни. Крайниците и са издължени - има дълги крака и ръце, а белите пръсти не ръцете и завършват с перфектен маникюр. Кожата и е порцелановобяла, мека и съвършеночиста, без лунички, бенки и т.н. Дрехите и са модерни и ясно изразяват нейния стил и идентичност. Най-предпочитаният цвят е синьо, но тя обича и шарените неща. Не носи много бижута - само гривни и понякога обици и никога не си слага грим. Обувките в гардероба и варират от джапанки, праз маратонки и стигат до високите токове и тя си избира кои да носи според случая и настроението си за деня. Няма точно определен стил на дрехите и скача от един на друг, стига да е удобен и все пак да си личи изваяната и фигура.

7. Характер
Въпреки че имат средствата да я направят такава, радителите на Касандра даста са се постарали да не я превърнат във върховна глезла. Рядко и отказват нещо, но са я научили, че трябва да си го заслужи. Това е едно от нещата което прави Каси толкова уникален човек. Често характера и отговаря на външния и вид - студен. По-точно тя се държи така в непозната или враждебна обстановка. С близките си е далеч по-сърдечна. Тя има много добро чувство за хумор, притежава известен сред съучениците и сарказъм и много полезното чувство за самоирония, което и помага винаги да обръща обидите на свой гръб в нещо забавно. Тя е много добра лъжкиня и актриса и много често крие чувствата и емоциите си. С непознати се държи хладно-саркастично, а с враговете си може да стане дори злобна. Някои я смятат за малко странна или откачена, заради странните и настроения и това, че често се унася нанякъде. Касандра е много умна и е спечелила много симпатии заради това. Въпреки че спортува, нейният живот не е само плуването и затова приятелте и я уважават.

8. Семейство
Родители: Ашлийн и Джейдън Кингсли
И двамата родом от Лондон, те са се запознали в лондонския университет. След като завършват, Джейдън става адвокат, а Ашлийн се занимава с компютри. Скоро те се женят, при което Ашлийн спира да работи.Купуват голямата къща в покрайнините на Лондон, където след година се ражда дъщеря им. И двамата родители се увличат по еднакви неща - хубава музика, многото знания и най-вече митологията. И двамата обожават да четат интересни истории и не случайно са кръстили дъщеря си Касандра Лорелай. Освен това те са много демократични и морални като родители. Никога не са насилвали дъщеря си да прави нещо или пък са и давали глупави забрани, също така държат Каси да не стане някоя голяма глезла и от малка са я научили, че трябва да заслужи нещо за да го получи. Иначе не и отказват почти нищо.
Други роднини: Баба и по бащина линия, при която Касандра и досега обича да ходи. От нея е научила много неща и тя винаги и дава щедри подаръци. А и Каси е сигурна, че старата Лейла Бенет-Кингсли ще и повярва, че е дъщеря на водата.

9. История
11 май 1995г.
Цяла седмица вече беше валяло като из ведро и нямаше изгледи времето да се проясни, което беше доста странно. Е, вярно че живееха на Острова, но все пак беше средата на май. Наистина не беше нормално.
В дома на семейство Кингсли, обаче, цареше приповдигнато настроение, въпреки мрачното време навън. Защото се очакваше всеки момент да се роди малката им наследница. И наистина малко след обяда се появиха първите контракции и Ашлийн Еванс-Кингсли беше откарана в болница.
Точно в 23ч. и 7мин. се роди малкото русо момиченце, което в последствие беше крастено Касандра.
5 юли 2000г.
О, колко красиви бяха бреговете на Ирландия! Жаркото слънце светеше с целия си блясък, натъманило се по средата на ясното синьо и безоблачно небе и оставяше светла следа по гледката водна повърхност, а малкоте вълнички се разбиваха и пенеха във величествените скали. На една такава скала стоеше малката Каси, облегнала се на нажеженото метално ограждение и забила поглед в кроткото море. До нея стояха майка и и баща и и си приказваха весело, но Касандра не ги слушаше. Тя не разбираше техния разговор и не и беше интересно. Сега беше заета да гледа стрелкащите си под нея рибки и медузи и да търси за подскачащи в далечината делфини. Тогава забеляза нещо странно. Дълбоко, долбоко под водата, където не би трябвало да могат да да виждат нейните човешки очи, тя видя някакви огромни и страшни чудовища. Приличаха на лъвове, но сякаш бяха изтъкани от вода. Те се разхождаха по черното дъно и се готвеха за лов. Касандра изпищя и детският и писък раздра тихият слънчев следобед. Тя се скри в прегръдките на майка си, която се беше заела да я утешава.
- Какво има? - попита разтревоженият глас на баща и.
- С-с-сините лъвове! - едва-едва каза момиченцето. Тя не знаеше откъде знае името на онези чудовища, но беше сигурна, че се казват така. Майка и, която беше чела достатъчно приказки, че да е чувала за Сините лъвове каза:
- Но миличка, успокой се! Сините лъвове не съществуват. Те са просто приказка.
1 септември 2001г.
Първият учебен ден на Касандра. Родителите и я записаха в известно лондонско училище и русокоската беше принудена за първи път в живота си да носи униформа. Не беше особено щастлива от този факт, но се примири, защото в замяна на това я бяха записали на плуване. Синхронно плуване и гмуркане. Не можеше да се отрече, че малката Кингсли беше страхотна плувкиня. Беше най-бързо сред връстниците си, че и сред по-големи и плуваше изключително изящно и ефективно. А и тялото и сякаш беше създадено за това - беше слабо и аеродитамично. А защо синхронно плуване? Защото тя предпочиташе да прави сложни фигури под вода, отколкото да се бори да стигне първа. И без това вече се беше убедила, че е най-бързата.
И така Касандра Кингсли официално стана ученичка. Бързо спечели нови приятели и впечатли учителите си с умствени способности. А междувременно ставаше все по-добра и по-добра в плуването и обикваше водата като свой втори дом.
7 юли 2010г.
Голямата къща се намираше в покрайнините на Лондон и блозо до нея се простираше огромна гора, в която Касандра обичаше да ходи. Най-вече обичаше да стои на големия водопад в дълбините на гората. Когато не беше заета с купони, приятели, училище или плуване, тя обичаше да ходи тук и с часове да наблюдава пенещата се вода, която пада повече от десет метра и буквално се удря, издавайки оглушителна шумотевица. Преди два дена младата Кингсли се беше върнала от републиканско състезание и сега бързаше да посети любимото си място. Тя седеше вече близо час скръстила крака под едно вековно дърво и от време навреме слаби слънчеви лъчи пробягваха по бялото и красиво лице. Тя стоеше и гледаше замислено водата. В този момент за първи път от няколко години тя се сети за сините лъвове. Докато се опитваше да разбере, дали се беше въобрезила, тя забеляза някакъв силует, който се очертаваше сякаш зад падащата вода. Касандра се изправи рязко и запримига. Силуетът беше изчезнал. Но след малко пак се появи като този път ясно можеше да се различи. Пред нея стоеше велчествената фигура на някаква много красива жена. Изглеждаше като че ли е част от самата вода. Каси ахна смаяно, но преди да успее да каже нещо, жената заговори. Обясни и някакви много странни неща. Каза че името и е Ашли Уинтър и че е повелителка на стихията вода, а Касандра е дъщеря на водата. После разказа за Академията на Стихиите, обясни къде са намира и как Каси може дастигне дотам и... изчезна! Изчезна преди Касандзра да успее да я попита каквото и да било.
28 август 2010г.
Касандра се беше прибрала у дома, прехвърляйки поне за стотен път думите на жената, опитвайки се да ги осмисли. Родителите и забелязаха, че нещо не е наред, но си замълчаха, оставяйки лично пространство на дъщеря си. Но след седмици държавието и настроението на момичето не се промениха и тя си остана все така замислена, което беше доста сранно. Ашлийн и Джейдън започняаха да се притесняват. Питаха дъщеря си какво има, а тя все им отговаряше с "Нищо!". Накрая и казаха, че ще я заведат на психиатър ако продължава така и най-накрая тя се реши да им разкаже какво толкова я тревожи. Когато свърши двамата родители я зяпаха облещени, а после се спогледаха все така учудени и притеснени. Може би наистина трябваше да я заведат на психиатър. Не беше нормално дъщеря им да вижда такива работи. Те самите бяха върли почитатели на митологията и фантастиката, но дори и за миг не си позволяваха да си представят, че такова нещо може да съществува. Ашлийн и Джейдън бяха сигурни, че Каси просто твърде много се е вживяла и е пропуснала границата между приказното и реалното или пък просто е заспала на водопада и е сънувала. Те решиха засега да не я занимават с лекари и лечения, а да я оставят и да видят какво ще каже времето. Може би ще отшуми...
Вече оставаха само два дни до училище и Касандра най-накрая беше започнала да се подготвя с уроци, учебници и тем подобни. В този ден Ашлийн влезе в стаята на дъшеря си. Дългата и руса коса беше вързана на кок на тила и и тя гледаше сериозно детето си. Каси познаваше това изражение - майка и искаше да и каже нещо, нещо, което не беше хубаво. О, да - определено не беше хубаво и след като го чу, Касандра едва не се разбисня. Щяха да я пращат ва пансион. Защо? Да, точно така - защо!? Ами, защото се била държала много странно напоследък и щяло да бъде по-добре за нея ако поне за малко живее далеч от Лондон.
1 септември 2010г.
Ако някой си беше мислил, че Касандра наистина ще отиде в глупавия пансион, дълбоко беше сгрешил. Естествено, че тя не го направи! Избяга. Написа две писма - едно за директора на пансиона и едно за родителите си, в които обясняваше всичко и тръгна по пътя, който приказната жена от водопада и беше посочила. И така тя стигна до Академията на Стихиите.

10. Допълнително
Освен, че обича водата и всичко свързано с нея, Касандра има и други таланти. Като пеенето и свиренето на китара и пиано. Тя не се занимава професионално с нито едно от тези неща, но все пак е доста добра и често свири и пее на някакви купони или просто кагото и е скучно.
Подобно на по-старшите от семейството си, Касандра обожава фентъзи романите, митовете, легендите и приказките. Е, няма как при такова име... Обожава всякакви там вампири, феи, елфи, вещици, валкирии, върколаци и т.н. и винаги е щастлива да прочете нова история за тях.
Обича да слуша рок (в почти всяакави разновидности като попрок, пънкрок, хардрок и т.н.), също и малко метъл. Пада си и по някои етно ритми, като ирландските, скандинавските и латиноамериканските. Обича и разни рага-реге рабоати, не е почитетлка на попкултурата, но харесва някои рап и хип-хоп изпълнители.
Професионално се занимава със синхронно плуване и има медали и други титли от състезания.
Много обича да танцува и е много добра, но заради плуването никога не се е занимавала сериозно с това.
На безиманния пръст на дясната си ръка винаги носи сребърен пръстен с изумруден камък, подарък от баба и за рожден ден, това е камъкът на нейната зодия.
Принципноне обича много животните, но направо обожава Елронд - сибирския самот, който измоли от родителите си, след като видя кученцето зад витрината на един зоомагазин, когато беше на пазар с майка си. Сега Елронд е на една годинка и Касандра го взе заедно със себе си в Академията на Стихиите, но се притеснява али ще и позволят да го задължи.
Любимият и цвят е синьо (във всичките му нюанси), също и зелено и жълто.
Може да вижда бъдещето във водата (не винаги е много точно, но е винаги вярно), да лекува с помощта на водата и да я движи само с помощта на ума си, като да я мести от едно място на други или да прави някакви форми от нея.

/П.П.: Хм, май стана прекалено дълго, а?/
Върнете се в началото Go down
Елиз Уинтър
Директор, Земя
Директор, Земя
avatar

Брой мнения : 192
Points : 275
Join date : 03.08.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Касандра Лорелай Кингсли   Пет Сеп 10, 2010 5:22 am

Изобщо не е прекалено дълго. Прекрасно е! Одобрена си стествено. (:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The beautiful mind of a woman becomes most in sight,
When she looks up to the moon in the darkness of the night.
And the glitter of her eyes shines as bright as the light,
At the end of a tunnel or the sun over a kite.
But in this everlasting world, nothing lasts forever,
Because then she’ll be gone and the time for love is never.
So as she walks away she stops and looks in my eyes.
I look in her eyes back I can’t help but cry.
Then she cries back and I wish she would stay,
But she can’t, she takes those long steps far far away.
Върнете се в началото Go down
http://the-element-academy.bulgarianforum.net
 
Касандра Лорелай Кингсли
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
The Element Academy :: ***Герои & Кандидатстване*** :: Герои :: Деца на Водата-
Идете на: